top of page
Etsi
  • Hyvätuulen metsässä

Hyvätuulen kaverukset

Päivitetty: 6. tammik. 2021

Hyvätuulen metsässä asustaa neljä kaverusta. Julius Kettu nauttii syksyn pimeistä illoista ja sateen ropinasta. Hubert Siili ei kylmästä ajasta juuri piittaa, vaan liikkuu ympäri metsän kasvustoja lämpimämmällä säällä. Tuisku Jänis taas tykkää erityisesti talven lumileikeistä. Kerttu Orava odottaa kevättä, aurinkoa ja kukkien loistetta. 


Millainen metsänkävijä sinä olet? Nautitko lokakuun otsalamppulenkeistä tai marjojen ja sienien poimimisesta? Vai oletko kenties aurinkoisten säiden eräilijä? Meissä kaikissa on monenlaisia ominaisuuksia. Tutustutaan seuraavaksi hiukan Hyvätuulen metsän asukkaiden ajatuksiin ja kokemuksiin metsässä toimimisesta.Julius Kettu

“Mennään tutkimaan. Äkkiä nyt!”

Julius Kettu on rohkea, ajatuksiltaan vikkelä ja idearikas seikkailijaluonne. Julius tutkii innokkaasti metsän aarteita ja viihtyy metsässä säällä kuin säällä. Julius harjoittelee vielä metsäkavereiden huomioon ottamista ja hetkeen rauhoittumista. 
Kerttu Orava 

“Rauhassa nyt. Kyllä tästä hyvä tulee.”

Kerttu Orava on rauhallinen nautiskelija. Kerttu kokoaa kaikki eläinkaverukset yhteen ja osaa hienosti keskittyä juuri tähän hetkeen. Kerttu harjoittelee vielä uusiin haasteisiin hyppäämistä ja käpyvarastojen järjestyksessä pitämistä.Hubert Siili

“Äh, ei tästä taida tulla mitään.”

Hubert Siili on kotikoloaan rakastava monenlaisten asioiden pohdiskelija. Hubert on taitava nikkaroija ja pitää kotimetsän siistinä. Hubert harjoittelee seikkailuihin uskaltautumista kotipesän ulkopuolella ja uusien eläinkavereiden tapaamista.

Tuisku-jänis

“... mutta toisaalta... mutta sitten taas…”

Tuisku Jänis on perusteellisen harkitsevainen, mutta kuitenkin energinen loikkija. Tuisku uskaltaa yrittää uusia asioita ja osaa ajatella asioita monesta eri näkökulmasta. Tuisku harjoittelee asioiden loppuun viemistä ja pitkäjänteisyyttä, jotta saa marjastuksen loppuun ennen sienestyksen aloittamista.


Oletko miettinyt, mitkä ovat juuri sinun vahvuutesi kaverina?

Mitä kaveritaitoja voisit vielä harjoitella?

Onko sinulla joku oikein hyvä ystävä tai kaveri? 

Miten voisit olla toiselle hyvä ystävä?

182 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page