Etsi
  • Hyvätuulen metsässä

Syystalven kuulumisia

Päivitetty: 16. jouluk. 2021


Hyvätuulen metsässä olemme liikkuneet ahkerasti metsässä koko syksyn ajan. Alkuun tutustuimme uuden ryhmän kanssa metsäpaikkaan. Leikimme yhteisleikkejä, esimerkiksi Kerttu Oravan metsäleikki ja vahvistimme ryhmän yhteenkuuluvuutta.


Olemme tehneet vertailua kepeillä, etsineet eri värejä luonnosta, saduttaneet metsäaiheisen tarinan, ottaneet kuvia kauniista metsän asioista ja tutkineet luupeilla lumihiutaleita.


Meillä on myös leikitty paljon vapaasti metsässä, rakennettu majoja, kiivetty puissa, piileskelty pensaikoissa ja lotrattu lätäköissä…Vinkit metsätoimintaan saamme erilaisista toimintakorteista , erilaisista somekanavista sekä kehittelemällä itse uusia ideoita.


Kun arki haastaa meitä, ei aina jaksa uskoa uusiin ajatuksiin ja toimintatapoihin. Silloin on hyvä muistaa, että niin aikuiset kuin lapsetkin harjoittelevat ja oppivat yhdessä taitoja, jotka johtavat kestävämpään kehitykseen.


Ympäristö- ja luontokasvatus on kaikkiin ikäryhmiin liittyvää toimintaa, johon kytkeytyy monenlaista vaikuttamista ja viestintää. Tässä meitä voivat auttaa ylisukupolviset ja yhteisölliset oppimisen tavat. Elinikäisen oppimisen ajatuksen mukaan emme ole koskaan valmiita, vaan koko elämämme on kasvua ja uuden oppimista.213 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki