top of page
Etsi
  • Hyvätuulen metsässä

Tervetuloa Hyvätuulen metsään!

Päivitetty: 20. lokak. 2020


Metsässä tapahtuu monenmoista. Siellä rapisee, tuulee, vilahtaa yksi jos toinenkin metsän eläin. Ja ennen kaikkea saamme olla yhdessä tai yksin luonnon keskellä. Metsässä on aina jotain uutta ja jännittävää!


Hyvätuulen metsä -blogissa tutustumme Hyvätuulen varhaiskasvatustiimin johdolla luonto- ja ympäristökasvatukseen, ihmettelemme yhdessä metsän ilmiöitä ja seikkailemme lähimetsässä.


“Lapsuus on tärkeää aikaa, jolloin opitaan monia taitoja. Lapsena syntynyt lämmin luontosuhde kestää läpi elämänkaaren. Oma lähimetsä on hyvä paikka tutustua luontoon ja huomata sen positiivinen vaikutus lapsiin”, kertoo Hyvätuulen päiväkodin johtaja Heidi Haataja. 


Mukanamme seikkailevat Julius, Hubert, Tuisku ja Kerttu, joista kuulet lisää seuraavassa Hyvätuulen metsässä -postauksessa. Nämä ystävykset voit tavata myös @hyvatuulenmetsassa Instagramissa sekä joskus myös Lastentalo Hyvätuulen Facebook-sivulla. 


Mitä jos lähtisit juuri tänään pienelle metsäretkelle? Luonnossa oppiminen, elämyksellisyys ja rentouttavat kokemukset ovat tärkeitä ja ajankohtaisia erityisesti juuri nyt, kun liikkumista ja yhteen kokoontumista muissa ympäristöissä joudutaan rajoittamaan.


Hyvätuulen metsässä tavataan!

114 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page